«Τα έργα της ΔΕΥΑΣ έχουν ονοματεπώνυμο της προηγούμενης διοίκησης Βαλιώτη»

Πέμπτη, 28 Μάιος 2020 13:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Τα έργα της ΔΕΥΑΣ έχουν ονοματεπώνυμο της προηγούμενης διοίκησης Βαλιώτη»

Έργα που είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Βαγγέλη Βαλιώτη είναι εκείνα που εξαγγέλθηκαν πρόσφατα από τη ΔΕΥΑΣ (βελτίωση υδροδότησης Σπάρτης, αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης ΤΚ Αγίας Ειρήνης και αντιπλημμυρική θωράκιση της Σπάρτης), όπως διευκρινίζει η «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο Σπάρτης.

Αναλυτικά, η παράταξη Βαλιώτη τονίζει τα εξής: «Τρία σημαντικά έργα υποδομών, συμβασιοποιήθηκαν και θα εκτελεστούν.
Έργα που αφορούν:
• την βελτίωση της ύδρευσης και
• την αντιπλημμυρική θωράκιση της Σπάρτης
• την βελτίωση της ύδρευσης στην Κοινότητα Αγίας Ειρήνης
συνολικού προϋπολογισμού 4.606.250,00€

Τα έργα αυτά εντάσσονται σ’ ένα συγκεκριμένο πλαίσιο έργων που αφού μελετήθηκαν από την τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΣ, διεκδικήθηκε και εξασφαλίστηκε η χρηματοδότησή τους από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Έργα που έχουν ονοματεπώνυμο, και αυτό είναι της προηγούμενης διοίκησης Βαλιώτη και των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΣ (διευθυντή και τεχνικής υπηρεσίας).

Ευελπιστούμε ότι με τη σωστή επίβλεψη τα συγκεκριμένα έργα θα λύσουν σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει  η πόλη μας  και θα  συμβάλουν στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες, στη βελτίωση της καθημερινότητας τους, αλλά και στην προστασία του κοινωνικού αγαθού, του νερού».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών