Στον Δ. Ευρώτα η Παιδοψυχιατρική Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας

Πέμπτη, 28 Μάιος 2020 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στον Δ. Ευρώτα η Παιδοψυχιατρική Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας

Στον Δ. Ευρώτα ταξιδεύει η Παιδοψυχιατρική Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Λακωνίας, η οποία θα παράσχει δωρεάν υπηρεσίες σε παιδιά και εφήβους που αντιμετωπίζουν θέματα ψυχικής υγείας, κοινωνικής ένταξης και μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και σε γονείς.

Η Κινητή Μονάδα, η οποία στελεχώνεται από παιδοψυχίατρο, παιδοψυχολόγο, ειδικό παιδαγωγό και κοινωνικό λειτουργό, θα εξυπηρετεί τα κοινό, σε καθορισμένη ημέρα και ώρα κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους, στον χώρο του αγροτικού ιατρείου Σκάλας.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  με το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ευρώτα στα τηλέφωνα 27353 60026 & 27353 60030 και με την Π/Ψ Κινητή Μονάδα Λακωνίας, είτε τηλεφωνικά (27310-25480), είτε ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών