Κάλεσμα για εθελοντική προσφορά από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Λακωνίας

Τετάρτη, 27 Μάιος 2020 13:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κάλεσμα για εθελοντική προσφορά από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Λακωνίας

Ο Στρατιωτικός Σύνδεσμος Ελλήνων Εφέδρων Νομού Λακωνίας αποτελεί ένα νεοσύστατο παράρτημα του Στρατιωτικού Συνδέσμου Ελλήνων Εφέδρων, που εδρεύει στην Αθήνα.  Λειτουργεί και δραστηριοποιείται από το 2007, «με κάθε ηθικό και νόμιμο τρόπο, όπως προβλέπεται από την Ελληνική Νομοθεσία και το Σύνταγμα της Ελλάδος».

Σκοπός του Συνδέσμου, όπως επισημαίνουν τα στελέχη του, «είναι η συμβολή του στο πλευρό της Πολιτείας, σε καταστάσεις κρίσεων φυσικών καταστροφών, καθώς και στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων ως έφεδροι οπλίτες, όποτε αυτό τους ζητηθεί με την συνέχιση της παράδοσης της έννοιας του πολίτη-οπλίτη όπως έχει διαμορφωθεί κατά την Αρχαία, τη Βυζαντινή και την Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία, με κύριο γνώμονα, το κοινό καλό και το συμφέρον της πατρίδος μας!»

 Ο Στρατιωτικός Σύνδεσμος Ελλήνων Εφέδρων Νομού Λακωνίας απευθύνει κάλεσμα: «Εάν αποφασίσατε πως ήλθε η ώρα να κάνετε κι εσείς αυτό το μικρό το κάτι παραπάνω για το ευρύτερο καλό, κι επιθυμείτε να προσφέρετε εθελοντικά, στην Πολιτεία και τον Ελληνικό Στρατό, μπορείτε να εγγραφείτε και γίνετε ενεργό μέλος. Έλα να βάλεις κι εσύ ένα χεράκι, κανένας και καμία δεν περισσεύει. Άνδρες και γυναίκες, αλλά και να δείξουμε το παράδειγμα και στα παιδιά».

Οι εγγραφές διενεργούνται κάθε Τρίτη και Τετάρτη (17:00-19:00) στα γραφεία του Συνδέσμου (Μενελάου 120, Σπάρτη). Για επικοινωνία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6909 436085 ή να αποστέλλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών