Η ΔΕΥΑΣ κρούει «καμπανάκι» για τη σπατάλη νερού στην άρδευση

Τρίτη, 26 Μάιος 2020 15:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ΔΕΥΑΣ κρούει «καμπανάκι» για τη σπατάλη νερού στην άρδευση

Λόγω της φετινής μειωμένης βροχόπτωσης, η ΔΕΥΑ Σπάρτης τονίζει ότι «το νερό ύδρευσης πρέπει να τύχει σεβασμού και αγάπης από τους καταναλωτές του, ειδικότερα τους θερινούς μήνες».

Η Επιχείρηση απευθύνει έκκληση στα τοπικά κοινοτικά συμβούλια να ενημερώσουν τους κατοίκους για την αποφυγή σπατάλης του πόσιμου – οικιακής χρήσης νερού σε αρδευτικές  χρήσεις.

Η ΔΕΥΑΣ υπενθυμίζει πως οι υδρομετρητές πρέπει να βρίσκονται σε προσβάσιμο χώρο   της ιδιοκτησίας για να διευκολύνεται η καταμέτρηση της κατανάλωσης ύδατος. Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης δεν έχει το υδρόμετρο σε τέτοια θέση, η ΔΕΥΑΣ θα υλοποιήσει την μεταφορά του και θα χρεώσει το κόστος στον ιδιοκτήτη.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος