Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Σκρεπέτης

Πρώην αντιδήμαρχος Σπάρτης και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ

Δευτέρα, 25 Μάιος 2020 14:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Σκρεπέτης

Έφυγε από τη ζωή  την Κυριακή 24/5, σε ηλικία 82 ετών, ο Κωνσταντίνος Σκρεπέτης, συνταξιούχος εργολάβος οικοδομών.

Εκτός από την επαγγελματική του δραστηριότητα, ο Κ. Σκρεπέτης διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης από το 1978 έως το 1998, ως μέλος των συνδυασμών των Ανδρέα Χιώτη, Νικολάου Σαχάμη και Δημοσθένη Ματάλα. Επίσης, υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος Σπάρτης από το 1978, αλλά και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σπάρτης.

Ο Κωνσταντίνος Σκρεπέτης είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του δύο παιδιά: τον Απόστολο, πολιτικό μηχανικό και πρώην αντιδήμαρχο-δημοτικό σύμβουλο Σπάρτης και την Ιωάννα, οι οποίοι τους είχαν χαρίσει πέντε εγγόνια.

 Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου και ώρα 5:00 μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης.

Ο «Λακωνικός Τύπος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Ψήφισμα του ΔΣ Σπάρτης
«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης, τη Δευτέρα 25 Μαϊου 2020, συνήλθε σε  έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση, μετά το άγγελμα του θανάτου του αείμνηστου Κωνσταντίνου Σκρεπέτη, ο οποίος υπηρέτησε το Δήμο Σπάρτης ως Αντιδήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος  της  ΔΕΥΑ Σπάρτης και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής  αποφάσισε  την έκδοση παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:
1.  Να εκφράσει προς την οικογένεια του μεταστάντος  την ανείπωτη και βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
2.  Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του Δ.Σ.
3.  Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
4.  Να παραστεί αντιπροσωπία του Δημοτικού Συμβουλίου στην τελετή της κηδείας του.
5. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας».


φωτο: apela.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών