Αποκαρδιωτικές εικόνες στο γήπεδο της Κοκκάλας (ΦΩΤΟ)

Καμία παρέμβαση μετά το ατύχημα του περασμένου καλοκαιριού

Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2020 12:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποκαρδιωτικές εικόνες στο γήπεδο της Κοκκάλας (ΦΩΤΟ)

Πριν από περίπου 9 μήνες, στο γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού Κοκκάλα Αν. Μάνης, ανήλικος, είχε υποστεί πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το τέρμα αναποδογύρισε με αποτέλεσμα το δοκάρι, να χτυπήσει τον ανήλικο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις του Προέδρου της τοπικής κοινότητας, τα αίτια του ατυχήματος δεν οφείλονταν σε κάποια κακοτεχνία. Αντίθετα  ισχυρίστηκε πως το τέρμα ήταν δεμένο με σχοινιά (!) και πως τα παιδιά τα έλυσαν για να το μετακινήσουν.

Σήμερα, 9 μήνες μετά το ατύχημα του 10χρονου, η εικόνα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού Κοκκάλα Αν. Μάνης, παραμένει η ίδια, αν όχι χειρότερη. Όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, το πρόβλημα δεν εστιάζεται μόνο στα δοκάρια των τερμάτων αλλά σε ολόκληρο τον αθλητικό χώρο. Η περίφραξη κατεστραμμένη, τα δοκάρια ασταθή, σκουριασμένα και επικίνδυνα, η είσοδος στο γήπεδο από την πόρτα ανέφικτη, ενώ αρκετές και μεγάλες πέτρες βρίσκονται διάσπαρτες κατά μήκους του γηπέδου.

Οι αποκαρδιωτικές εικόνες που σίγουρα προκαλούν θλίψη και θυμό, δεν τιμούν κανέναν, πόσο μάλλον τους υπεύθυνους του Δήμου. Ιδιαίτερα, αν αναλογιστεί κανείς πως το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ο μοναδικός αθλητικός χώρος του χωριού, που ειδικά το καλοκαίρι κατακλύζεται από παιδιά.

Σε λίγες μέρες, έπειτα από την άρση των περιοριστικών μέτρων ενάντια στον Covid-19, οι αθλητικοί χώροι, θα δοθούν ξανά προς χρήση στο κοινό. Πόσο ασφαλής άραγε θα είναι ο συγκεκριμένος;

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα