«Έφυγε» o πρώην αντιδήμαρχος Σπαρτιατών Άγις Διακουμάκος

Κυριακή, 26 Απρίλιος 2020 11:01 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Έφυγε» o πρώην αντιδήμαρχος Σπαρτιατών Άγις Διακουμάκος

Στις 11:00 της Κυριακής 26 Απριλίου και στον Ι.Ν. Οσίου Νίκωνος, τελείται η εξόδιος ακολουθία του συμπολίτη μας Άγι Διακουμακου.

Ο εκλιπών, έφυγε πλήρης ημερών σε ηλικία 87 ετών, τα ξημερώματα του Σαββάτου 25/4 στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία.
Τελευταίος μιας γενιάς που σημάδεψε και χαρακτήρισε την ιστορία της πόλης, ο εκλιπών υπήρξε σημαίνουσα προσωπικότητα για την σπαρτιατική κοινωνία, έχοντας αφήσει το στίγμα του επιχειρηματικά, κοινωνικά και αυτοδιοικητικά.

Γεννημένος στον Λεήμονα του Δήμου Ευρώτα, ανέπτυξε στην πόλη της Σπάρτης αξιοζήλευτη επιχειρηματική δραστηριότητα την οποία κληροδότησε στην οικογένειά του. Υπήρξε επί χρόνια δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης, αντιδήμαρχος  Σπαρτιατών ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σπαρτης με σημαντικό έργο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί τηρουμένων των κανόνων και των μέτρων των κυβερνητικών εντολών.Αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί να ενισχυθεί οικονομικά το γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Ο «Λακωνικός Τύπος» συλλυπείται θερμά του οικείους του.

Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν εκπρόσωποι και φορείς του τόπου μας για τον αείμνηστο Άγι Διακουμάκο, ο οποίος αποτελούσε παράδειγμα προσφοράς και εργατικότητας.

ΔΕΕΠ Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας
«Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκαν την απώλεια του Άγιδος Διακουμάκου.
Ο Άγις Διακουμάκος υπήρξε εξαίρετος άνθρωπος, αποτέλεσε επίλεκτο μέλος της λακωνικής κοινωνίας, διακρίθηκε στον επαγγελματικό στίβο, υπηρέτησε με σύνεση και εντιμότητα τα κοινά ως Δημοτικός Σύμβουλος Σπαρτιατών και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και υπήρξε εξέχον μέλος της παράταξής μας. 

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκαν την απώλεια.»
 
Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης:
Στο άκουσμα του θανάτου του πρώην Αντιδημάρχου, επί σειρά ετών Δημοτικού Συμβούλου Σπάρτης και πρώην Προέδρου ΔΕΥΑ Σπάρτης, το Δ.Σ. Δήμου Σπάρτης, συνήλθε σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση.
Σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, το ΔΣ ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση  του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:
1. Να εκφράσει προς την οικογένεια του μεταστάντος την ανείπωτη και βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
2. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.
3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
4. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στα  μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα