Απαράδεκτες εικόνες στο κοιμητήριο της Ποταμιάς (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 23 Απρίλιος 2020 12:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απαράδεκτες εικόνες στο κοιμητήριο της Ποταμιάς (ΦΩΤΟ)

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση στο κοιμητήριο Ποταμιάς του Δ. Σπάρτης καθώς το τελευταίο διάστημα, η βλάστηση έχει γίνει τόσο πυκνή, που η πρόσβαση γίνεται με δυσκολία. Τα πυκνά χορτάρια, καταπίνουν κυριολεκτικά τους τάφους, όπου άνετα μπορούν να μετατραπούν σε φωλιές διαφόρων τρωκτικών.

Η εικόνα που παρουσιάζει το κοιμητήριο είναι τραγική και σίγουρα πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους και να προχωρήσουν άμεσα στην καθαριότητα και την εξυγίανση του χώρου, καθώς εικόνες σαν κι αυτές δεν ταιριάζουν σε έναν Δήμο, που σέβεται τους νεκρούς του.

Με τους κατοίκους του χωριού να απορούν που βρίσκεται ο δήμος και με τι ακριβώς ασχολούνται τα συνεργεία πρασίνου, ελπίζουμε οι αρμόδιοι έστω και τώρα να πράξουν όσα είναι απαραίτητα και άμεσα να καθαρίσουν από τα χόρτα το κοιμητήριο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα