Κατασκευή στολών υψηλής προστασίας από το Νοσοκομείο Μολάων

Πέμπτη, 23 Απρίλιος 2020 10:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατασκευή στολών υψηλής προστασίας από το Νοσοκομείο Μολάων

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης και του διοικητικού προσωπικού της νοσοκομειακής μονάδας Μολάων, συγκροτήθηκε ειδική εθελοντική ομάδα με σκοπό την κατασκευή στολών υψηλής προστασίας για το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, εναρμονισμένες με όλα τα πρότυπα ασφαλείας και τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σε μια εποχή όπου η έλλειψη υγειονομικών υλικών προστασίας είναι παγκόσμια, το Νοσοκομείο Μολάων, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης, μετουσιώνοντας το πραγματικό νόημα του εθελοντισμού και γίνεται παράδειγμα προς μίμηση, σε αυτές τις δύσκολές και πρωτόγνωρες στιγμές της πανδημίας.

Το υλικό με το οποίο θα κατασκευαστούν οι στολές, αποτελεί δωρεά γνωστής εταιρίας πλαστικών, ενώ το ράψιμο έχουν αναλάβει εθελοντικά, μοδίστρες από την ευρύτερη περιοχή των Μολάων.
Το Νοσοκομείο Μολάων, απευθύνει ανεχτό κάλεσμα, σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή τους την προσπάθεια, να συμμετέχουν στην ομάδα του.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα