Κορονοϊός: 21 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Πελοπόννησο

Τρία ακόμα σε μία ημέρα

Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2020 13:07 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κορονοϊός: 21 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Πελοπόννησο

Σε 21 συνολικά ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε κατά τη συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής, την Τρίτη 7 Απριλίου στην Τρίπολη.

Πρόκειται για τρία  νέα κρούσματα στον νομό Μεσσηνίας. Οι δύο ασθενείς  είναι στενές επαφές ενός ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος. Για τo τρίτο κρούσμα έχει πραγματοποιηθεί και είναι σε εξέλιξη επί του παρόντος ιχνηλάτηση επαφών και χορήγηση οδηγιών από τη ΓΓΠΠ.

Κατόπιν τούτου, το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό ανέρχονται πλέον σε 21 στην Περιφέρεια και αναλυτικότερα:

-ΠΕ Αργολίδας: 2
-ΠΕ Αρκαδίας: 3
-ΠΕ Κορινθίας: 4
-ΠΕ Λακωνίας: 1
-ΠΕ Μεσσηνίας: 11

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι δεκαπέντε άνδρες και έξι  γυναίκες. Εκ των αναφερόμενων κρουσμάτων, δύο έχουν λάβει εξιτήριο μετά από νοσηλεία και οκτώ νοσηλεύονται έως σήμερα σε δημόσια νοσοκομεία. Τα υπόλοιπα κρούσματα είναι προς το παρόν υπό παρακολούθηση, λαμβάνοντας συγκεκριμένες οδηγίες. Ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Περαιτέρω βρίσκονται σε εξέλιξη εργαστηριακού ελέγχου περιστατικά πιθανά ή ύποπτα λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland