Η ΠΕ Λακωνίας στο πλευρό των νοσοκομείων του νομού και των ιδρυμάτων της ΙMΜΣ

Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2020 21:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ΠΕ Λακωνίας στο πλευρό των νοσοκομείων του νομού και των ιδρυμάτων της ΙMΜΣ

Υγειονομικό υλικό και μέσα προστασίας από τον κορονοϊό παρέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, στα Νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων.

Συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο Σπάρτης παραδόθηκαν ιατρικές στολές, γάντια, ποδονάρια και γυαλιά προστασίας και στο Νοσοκομείο Μολάων, εκτός από τα πιο πάνω, παραδόθηκαν επίσης 10 κάσκες προστασίας με τα αντίστοιχα φίλτρα τους, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που είχε θέσει το ίδιο το Νοσοκομείο.

Αντισηπτικό διάλυμα χεριών και γάντια προστασίας παραδόθηκαν στα ιδρύματα της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

«Η αρωγή της Π.Ε. Λακωνίας προς τις υγειονομικές δομές και στους φορείς του νομού μας θα είναι αδιάλειπτη, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να υποστηρίξει όσους μάχονται αυτήν την περίοδο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού» σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Βερούτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti