Ενίσχυση της οικογένειας Ευ. Βαλιώτη στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Προσφορά προστατευτικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2020 09:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενίσχυση της οικογένειας Ευ. Βαλιώτη στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Με μια σημαντική δωρεά ενίσχυσε η οικογένεια του Λάκωνα ομογενή κ. Ευστάθιου Βαλιώτη το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, έπειτα από κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης «Ιωάννη & Αικατερίνης Γρηγορίου».

Συγκεκριμένα, οι δωρητές προχώρησαν στην προμήθεια, ειδικών στολών, γυαλιών, μασκών προστασίας και γαντιών από την Αμερική για την ενίσχυση της προστασίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Σπάρτης. Η σημαντική αυτή κίνηση κάλυψε  ελλείψεις που είχαν παρουσιαστεί στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο Σύλλογος Φίλων του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Ευστάθιου Βαλιώτη «για την αμέριστη συμπαράστασή τους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «για άλλη μια φορά αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον τους. Η γενναιόδωρη αυτή πράξη ας αποτελέσει παράδειγμα το οποίο θα μιμηθούν και άλλοι συμπολίτες μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα