Αποζημιώσεις εξπρές 33 χιλ. ευρώ σε Λάκωνες αγρότες

Την Τετάρτη η καταβολή τους

Τρίτη, 31 Μάρτιος 2020 18:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποζημιώσεις εξπρές 33 χιλ. ευρώ σε Λάκωνες αγρότες

Αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που παρατηρούνται στον πρωτογενή τομέα, εξαιτίας των μέτρων αποτροπής εξάπλωσης της νόσου του κορονοϊού (COVID19), ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης επισπεύδει την πληρωμή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ προς τους πληγέντες αγρότες.

Το συνολικό ποσό που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων, οι οποίοι υπέστησαν ζημιές από καιρικά φαινόμενα με βάση τις σχετικές διατάξεις του ΕΛΓΑ,  ανέρχεται σε 22.001.409,27 ευρώ και η καταβολή του έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 1 Απριλίου.

Το παραπάνω ποσό καλύπτει πλήθος φυσικών καταστροφών που υπέστησαν αγρότες από όλες τις περιφερειακές ενότητες της χώρας.

Για τους παραγωγούς του νομού Λακωνίας αναλογεί συνολικό ποσό ύψους 32.907,31 ευρώ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα