Στη «μάχη» κατά του Covid-19 και το Επιμελητήριο Λακωνίας

Διαθέτει ποσό 10.000 ευρώ για προμήθεια υγειονομικού υλικού

Τρίτη, 31 Μάρτιος 2020 15:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη «μάχη» κατά του Covid-19 και το Επιμελητήριο Λακωνίας

Στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, το Επιμελητήριο Λακωνίας δηλώνει δυναμικό «παρών» με έμπρακτες ενέργειες.

Ειδικότερα, το Επιμελητήριο αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 10.000 € από τον προϋπολογισμό του για την προμήθεια υγειονομικού υλικού που θα δοθούν στις  νοσηλευτικές μονάδες υγείας  του νομού Λακωνίας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, η συγκεκριμένη κίνηση υλοποιείται, «λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας και τη δυσκολία του συστήματος υγείας του νομού να ανταπεξέλθει στις αυξημένες και πρωτόγνωρες συνθήκες και θέλοντας να συμβάλλει στην προσπάθεια ανάσχεσης εξάπλωσης του Covid-19 (κορονοϊός) και στην προάσπιση της υγείας των Λακώνων πολιτών».

Ήδη, το Επιμελητήριο βρίσκεται σε επαφή με τους διοικητές των νοσοκομείων προκειμένου να ανευρεθεί το απαραίτητο υλικό και να προχωρήσει η προμήθεια και διανομή του στις δύο νοσηλευτικές μονάδες του νομού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti