Υλικά για τον κορονοϊό σε υπηρεσίες και δομές διέθεσε η ΠΕ Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Απολύμανση στο διοικητήριο

Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2020 16:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υλικά για τον κορονοϊό σε υπηρεσίες και δομές διέθεσε η ΠΕ Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Ποσότητες αντισηπτικού διαλύματος και γάντια προστασίας προώθησε σε Πυροσβεστική, Αστυνομία, και Λιμενικό καθώς και στο Γηροκομείο Σπάρτης, η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

Η επίδοση των παραπάνω υλικών έγινε, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Θ. Βερούτη, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και των κοινωνικών δομών για να θωρακιστούν έναντι της πανδημίας του κορονοϊού.

Εξάλλου, εργασίες απολύμανσης διενεργήθηκαν την Παρασκευή 20 Μαρτίου στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας στη Σπάρτη. Η διαδικασία έγινε στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την αποτροπή της διάδοσης του ιού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα