Αραχωβίτης για την επέτειο της 25η Μαρτίου: «Απαιτεί την ίδια ομοψυχία, ευλάβεια και αλληλεγγύη»

Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2020 16:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αραχωβίτης για την επέτειο της 25η Μαρτίου: «Απαιτεί την ίδια ομοψυχία, ευλάβεια και αλληλεγγύη»

«Η φετινή επέτειος της επανάστασης των Ελλήνων για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού είναι διαφορετική. Μπορεί να μην γιορταστεί με τη λαμπρότητα που της αξίζει, αλλά απαιτεί την ίδια ομοψυχία, ευλάβεια και αλληλεγγύη ώστε και αυτόν, τον αόρατο εχθρό, να τον τιθασεύσει η συλλογική προσπάθεια», σημειώνει στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου ο βουλευτής Λακωνίας κ. Σταύρος Αραχωβίτης και προσθέτει:

«Η δύναμη της πίστης και η εμπιστοσύνη στον αγώνα της επιστήμης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της ανθρωπότητας, θα μάς βοηθήσουν να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να σταθούμε κοντά σε όσους μάς έχουν ανάγκη.

Και μετά, ένας νέος αγώνας, μακρόχρονος και επίμονος, θα χρειαστεί για να ξανασταθεί η οικονομία, η εργασία και η χώρα στα πόδια της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους εργαζόμενους στην υγεία, στις υπηρεσίες και στην παραγωγή, που αυτές τις ημέρες δίνουν το δικό τους αγώνα για όλους εμάς.

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Χρόνια πολλά και σε όλους, γιατί η εορτή του Ευαγγελισμού είναι από τις σημαντικότερες θεομητορικές της εκκλησίας μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti