Απολύμανση σε δημόσιους χώρους από τον Δήμο Σπάρτης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πρόληψη κατά του κορονοϊού

Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2020 10:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απολύμανση σε δημόσιους χώρους από τον Δήμο Σπάρτης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σε πλήρη απολύμανση των δημοσίων δομών του προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής 15 Μαρτίου το εξειδικευμένο συνεργείο απολύμανσης του Δήμου Σπάρτης, ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

Ο δήμαρχος κ. Πέτρος Δούκας πραγματοποίησε την εξαγγελία που είχε κάνει λίγες μέρες νωρίτερα και μετά τον πλήρη καθαρισμό που έγινε την Τρίτη 10/3 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, οι απολυμάνσεις επεκτάθηκαν στο πάρκο ΟΤΕ, στην κεντρική πλατεία, στο δημαρχείο, στον περίβολο και το πάρκο της Ευαγγελίστριας, καθώς επίσης και στο κενοτάφιο του Λεωνίδα. Τη διαδικασία επέβλεψαν, εκτός από τον Π. Δούκα, ο αντιδήμαρχοι Χρήστος Κανακάκος, Δημήτρης Καπονικολός και Θανάσης Καρλαύτης.

Όλες οι απολυμάνσεις έγιναν με τις πιστοποιημένες προδιαγραφές του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Από Δευτέρα 16 Μαρτίου θα συνεχιστούν οι απολυμάνσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, πανεπιστήμιο, σχολές ΙΕΚ και ΟΑΕΔ, δημοτικά κτίρια, χώροι Υπηρεσιών Δημόσιου Τομέα, ΚΑΠΗ, ΚΕΠ, αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών
 

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος