Αποστολή εξετελέσθη στον Έβρο για τους Μανιάτες-Λάκωνες (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2020 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποστολή εξετελέσθη στον Έβρο για τους Μανιάτες-Λάκωνες (ΦΩΤΟ)

Στον Έβρο έφτασε την Τρίτη (10/3) η μανιάτικη-λακωνική αποστολή που μετέβη στη δοκιμαζόμενη περιοχή για την εκδήλωση συμπαράστασης στα Σώματα Ασφαλείας και τις ελληνικές δυνάμεις που υπερασπίζονται τα σύνορα της χώρας. Όπως αναφέρει ο εκ των οργανωτών της πρωτοβουλίας, κ. Γιώργος Δημακόγιαννης, «στον διοικητή του Στρατοπέδου της Καβύλης, κοντά στις Καστανιές, στο βόρειο σύνορο του Έβρου, έναν ένθερμο και άξιο Μανιάτη Συμπατριώτη μας, τον Αντισυνταγματάρχη Ιωάννη Δημ. Μιχαλολιάκο, παραδώσαμε τα εκλεκτά προϊόντα που η αγάπη σας προσέφερε. Ευχαριστούμε θερμά!»

Οι Λάκωνες προσέφεραν στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, προϊόντα όπως χυμούς, παστέλια, φρούτα και εσπεριδοειδή, βιβλία, τοπικές εκδόσεις και σημαίες της Μάνης.

Την Τετάρτη (11/3) το πρόγραμμα των Μανιατών-Λακώνων περιλάμβανε επισκέψεις/ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους στη Μακεδονία, ενώ βρέθηκαν και στο  χωριό… Μάνη τού Διδυμοτείχου.

89536654 635532703948242 3859346205028909056 n

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti