Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Βαχό Μάνης (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 10 Μάρτιος 2020 15:33 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Βαχό Μάνης (ΦΩΤΟ)

Με μυσταγωγική κατάνυξη εορτάστηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου η Κυριακή της Ορθοδοξίας στο όμορφο,  ορεινό χωριό Βαχός του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Στη Θεία λειτουργία χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, πλαισιωμένος από τον εφημέριο του ναού π. Ευάγγελο Γκούμα και τον ιεροδιάκονο π. Χριστόδουλο Κρουστάλλη.

Ο σεβασμιώτατος μίλησε για την εορτή της Ορθοδοξίας, τα χαρακτηριστικά της και την αξία της, καθώς επίσης και για το νόημα της προσκύνησης των ιερών εικόνων.

Ακολούθησε η χειροθέτηση σε πρωτοπρεσβύτερο του π. Ευάγγελου Γκούμα, εν μέσω μεγάλης συγκίνησης  των παρευρισκομένων.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε και η ιερά λιτάνευση των ιερών εικόνων πέριξ του ναού με τη συμμετοχή του εκκλησιάσματος.

Τη Θεία λειτουργία, παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκωνας Τζινιέρης και η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαχού κ. Νικολέτα Μιχαλακάκου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

 

 

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti