Συνάντηση Βέρδου με τον Λάκωνα γγ του ΥΠΑΑΤ Γ. Στρατάκο

Επί τάπητος Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο στο Αστέρι και νέα ΚΑΠ

Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 17:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Βέρδου με τον Λάκωνα γγ του ΥΠΑΑΤ Γ. Στρατάκο

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του δημάρχου Ευρώτα κ. Δήμου Βέρδου και του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γεωργίου Στρατάκου ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τη Λακωνία και ειδικότερα από το Σκουτάρι Αν. Μάνης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η επαναλειτουργία του Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου στο Αστέρι κι η πραγματοποίηση ημερίδας με θέα τη νέα ΚΑΠ στις 30 Μαρτίου 2020 στον Δήμο Ευρώτα με τη συνεργασία Δήμου και Υπουργείου.

«Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής αποτελεί η στήριξη και η ενίσχυση των αγροτών και η βελτίωση του πρωτογενούς τομέα», δήλωσε ο δήμαρχος κ. Δήμος Βέρδος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti