Σεμινάριο στη Σπάρτη για την «τυποποίηση και γευσιγνωσία επιτραπέζιας ελιάς»

Σάββατο, 22 Φεβρουάριος 2020 10:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο στη Σπάρτη για την «τυποποίηση και γευσιγνωσία επιτραπέζιας ελιάς»

Την Τρίτη 18/2 ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον όγδοο κύκλο σεμιναρίων του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ) που απευθύνονται σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους σε θέματα του αγροδιατροφικού τομέα και σε όσους προτίθενται να αναπτύξουν βιώσιμη επιχειρηματικότητα μέσω της εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων της τοπικής αγροτικής οικονομίας.

Το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη έχει αντικείμενο την «Επεξεργασία και  τυποποίηση στερεάς ελιάς» και ξεκινάει στις 16 Μαρτίου 2020.

Η χρονική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 15 εκπαιδευτικές ώρες (5 τρίωρα μαθήματα) και περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα, πρακτική άσκηση σε εργαστήρια, εισηγήσεις από επισκέπτες ομιλητές και επισκέψεις σε παραγωγικές εγκαταστάσεις.

Η βιωματική εκπαιδευτική φύση των σεμιναρίων του ΚΑΕΜ στοχεύει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής παιδείας και τη βελτίωση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την παραγωγή καθώς και την ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών μέσα από συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και το εγχειρίδιο διδασκαλίας.

Οι εγγραφές για το σεμινάριο της Σπάρτης θα διενεργούνται μέχρι και τις 13 Μαρτίου 2020.

Για εγγραφές και οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 27210 25700 και 6985666456, ενώ μπορούν να αποστέλλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Επίσης, μπορούν να βρουν πληροφορίες στο www.kaem.gr.

Περί ΚΑΕΜ
Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας δημιουργήθηκε το 2016 από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή - Κολέγιο Περρωτής. Σκοπός του κέντρου είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα της Μεσσηνίας. Οι υπηρεσίες που προσφέρει στην τοπική κοινωνία το ΚΑΕΜ στηρίζονται σε επιστημονικά δεδομένα εφαρμογής παραγωγικών διαδικασιών και υπηρεσιών, καθώς και στην αθροιστική εμπειρία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στον τομέα της Βιωματικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας προσφέρει, επίσης, συμβουλευτική ίδρυσης νέας και ανάπτυξη υπάρχουσας επιχείρησης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti