Υπό μελέτη η κατασκευή νέας γέφυρας του Ευρώτα στη Σκάλα

Δια στόματος Π. Νίκα

Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2020 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υπό μελέτη η κατασκευή νέας γέφυρας του Ευρώτα στη Σκάλα

«Κάποιος είναι υπεύθυνος αν πέσει ένα γεφύρι. Δεν μπορεί να έχουμε γεφύρια 80 ετών που δεν έχουν ελεγχθεί ποτέ», δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, απαντώντας σε ερώτηση στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Τετάρτη (12/2) στην Τρίπολη.

«Η περιφερειακή αρχή σχεδιάζει να προχωρήσει σε προγραμματική σύμβαση με το ΤΕΕ για να γίνει μακροσκοπικός έλεγχος όλων των γεφυρών στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο. Όπου εντοπιστεί πρόβλημα θα γίνουν μελέτες και επισκευές. Παράλληλα, μέσα στο 2020, θα συνταχθεί και μητρώο γεφυρών ανά περιφερειακή ενότητα», σημείωσε ο περιφερειάρχης,  εκφράζοντας ευχαριστίες προς το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας έκανε ειδική αναφορά στη γέφυρα του Ευρώτα στη Σκάλα, επισημαίνοντας ότι «μελετούμε ήδη την κατασκευή γέφυρας δίπλα στη σιδερένια που έφτιαξαν οι Γερμανοί στην Κατοχή και η οποία πλέον θα χρησιμοποιείται από πεζούς και ποδηλάτες».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος