Κλειστό παραμένει το οδικό δίκτυο του Ταϋγέτου

Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2020 11:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κλειστό παραμένει το οδικό δίκτυο του Ταϋγέτου

Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας κ. Ηλία Αξιοτόπουλου θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από το πρωί της Πέμπτης 13/2 έως και το Σάββατο 15/2, στην Εθνική οδό Καλαμάτας- Σπάρτης μέσω Ταϋγέτου. Η απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας οφείλεται στο γεγονός ότι θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες απομάκρυνσης βράχων, καθώς υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης και κατολίσθησης. Στην ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας διευκρινίζει ότι, για τις δυο αυτές ημέρες, η κυκλοφορία θα γίνεται αποκλειστικά από το νέο αυτοκινητόδρομο Καλαμάτας-Τρίπολης, μέσω Λεύκτρου-Σπάρτης.

Βέβαια, αξιοσημείωτο είναι ότι με προηγούμενη αστυνομική απόφαση, από τον Δεκέμβριο του 2019, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στον δρόμο Καλαμάτας – Σπάρτης, από το 11ο έως το 16ο χλμ., λόγω των έντονων κατολισθητικών φαινομένων. Όσοι επιλέγουν να κινηθούν από τον δρόμο του Ταϋγέτου, το κάνουν με δική τους ευθύνη.

Με πληροφορίες από εφημερίδα «Θάρρος»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών


 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti