Ερωτηματολόγιο για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δ. Σπάρτης

Κάλεσμα σε μαθητές και γονείς

Σάββατο, 01 Φεβρουάριος 2020 09:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ερωτηματολόγιο για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δ. Σπάρτης

Συμμετέχοντας στην παγκόσμια κινητοποίηση για το περιβάλλον και έχοντας σαν στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στη πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της, ο Δ. Σπάρτης έχει ήδη αναθέσει την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), με στόχο την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του οδικού δικτύου και του δημόσιου χώρου. Στην ιστοσελίδα www.svak.gr μπορούν να αναζητηθούν αναλυτικές πληροφορίες για τα ΣΒΑΚ.

«Οι καθημερινές μετακινήσεις των μαθητών και των γονέων των μαθητών παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση βιώσιμης κινητικότητας μέσα στην πόλη και οι απόψεις τους είναι απαραίτητο να ληφθούν σοβαρά υπόψη από τους μελετητές του σχεδίου», αναφέρει ο Δ. Σπάρτης.

Για τον λόγο αυτό, οι γονείς των μαθητών παρακαλούνται, αν έχουν τη  δυνατότητα, να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που θα βρουν εδώ.

Τα στοιχεία των ερωτηματολογίων συλλέγονται ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της έρευνας, ο δε χρόνος συμπλήρωσης δεν ξεπερνά τα πέντε λεπτά της ώρας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti