Στο Γύθειο συνεδριάζει η Ομοσπονδία Εμπορίου Πελοποννήσου

Επί τάπητος όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους εμπόρους-επιχειρηματίες

Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2020 07:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Γύθειο συνεδριάζει η Ομοσπονδία Εμπορίου Πελοποννήσου

Στο Γύθειο θα συνεδριάσει η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (ΟΕΕΣΠ). Αρχικά, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, η Ομοσπονδία θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας στη λακωνική πόλη (Ξανθάκη 3), παρουσία τοπικών και παραγωγικών φορέων.

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει διήμερη συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΕΕΣΠ, κατά την διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και θα συζητηθούν καίρια θέματα που απασχολούν τους εμπόρους και επιχειρηματίες, όπως το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και οι ενέργειες - αντιδράσεις της Ομοσπονδίας αναφορικά με την απόφαση λειτουργίας των καταστημάτων σχεδόν όλες τις Κυριακές του χρόνου σε κάποιες περιοχές της χώρας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών