Έκοψε την πίτα του το Γηροκομείο Μολάων (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 15:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έκοψε την πίτα του το Γηροκομείο Μολάων (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Ηλικιωμένων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Παρασκευή» στους Μολάους, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιδρύματος. Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης και πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Ευστάθιος.

Ο διευθυντής και αρχιερατικός επίτροπος Μολάων, πρωτ. Παναγιώτης Λεγάκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους κάνοντας μια συνοπτική αναφορά στη λειτουργία και την προσφορά του ιδρύματος. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Ευστάθιος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι στήριξαν εμπράκτως το ίδρυμα τη χρονιά που πέρασε ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του. Ολοκληρώνοντας, ευχήθηκε στα μέλη του ΔΣ, τη διεύθυνση, το προσωπικό και τους τροφίμους, «υγεία, χαρά και κατά Θεόν προκοπή».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Μαργαρίτα Σπυριδάκου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Θεοδωρακάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Νικολινάκος, Κουλουβάκος, Αλειφέρη και Χαραμή, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων κ. Δρίβας και ο νέος διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων κ. Κορωνιός. Το «παρών» έδωσαν, επίσης, δωρητές του ιδρύματος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή.

Την μουσική επένδυση της εκδήλωσης είχαν αναλάβει  ο μαέστρος κ. Κωνσταντίνος Κέκκερης με την λαϊκή ορχήστρα Μολάων, παρουσιάζοντας ένα όμορφο πρόγραμμα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος