Απολογισμός και κοπή βασιλόπιτας από την ΤΟ Μάνης της ΧΑ (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 12:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απολογισμός και κοπή βασιλόπιτας από την ΤΟ Μάνης της ΧΑ (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 11/1 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Μάνης της Χρυσής Αυγής στο Γύθειο. Μέλη της ΧΑ από όλη την Λακωνία τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, εκ των οποίων και ο πυρηνάρχης Σπάρτης Χρήστος Κατράκης.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από το τον γραμματέα της ΤΟ Μάνης Βασίλειο Μπουτεράκο. Στη συνέχεια, ακολούθησε απολογισμός του έτους 2019 από το πενταμελές της τοπικής οργάνωσης, καθώς και από τους υπόλοιπους συναγωνιστές του κινήματος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΤΟ Μάνης της ΧΑ, «το βασικό συμπέρασμα του απολογισμού είναι ότι η πίστη μας στο κίνημα και στον αρχηγό, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, είναι ισχυρότερη από ποτέ.

Όλοι οι συναγωνιστές συμφώνησαν και αποφάσισαν να εντείνουν την προσφορά και την παρουσία τους στην λειτουργία της ΤΟ Μάνης, καθώς και την ενίσχυσή της με περισσότερες δράσεις, κατά τη διάρκεια του νέου έτους», καταλήγει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος