Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Ευστάθιο (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 31 Δεκέμβριος 2019 15:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Ευστάθιο (ΦΩΤΟ)

Εορταστικό ήταν το κλίμα για ακόμη μια φορά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Επισκοπείο στην Σπάρτη, με τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο, να ακούει από νωρίς το πρωί τα παραδοσιακά κάλαντα από παρέες παιδιών.

Ως είθισται, το Επισκοπείο επισκέφθηκε η χορωδία του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών για να ψάλλει τα κάλαντα. Ο κ. Ευστάθιος ευχαρίστησε θερμά τον επικεφαλής υπαξιωματικό και τους στρατευμένους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε το νέο έτος να συνοδευτεί «με υγεία, χαρά και προκοπή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους».

Στην συνέχεια, τα κάλαντα έψαλαν σε συγκινησιακό και χαρμόσυνο κλίμα, τρόφιμοι του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων «ο Άγιος Παντελεήμων», τους οποίους συνόδευσε ο διευθυντής του ιδρύματος, πρωτ. Ιωάννης Προφύρης κι εργαζόμενοι.

Ο σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τροφίμους και εργαζομένους για την παρουσία τους και την αγάπη τους, τους ευχήθηκε θερμά για το νέο έτος, ενώ δέχθηκε ένα συμβολικό δώρο που είχαν φιλοτεχνήσει οι τρόφιμοι με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος