Νέος προϊστάμενος στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μουταφίδης αντί Κωστόγιαννη

Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 14:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέος προϊστάμενος στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αντικαταστάθηκε, με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  Γιώργος Κωστόγιαννης.

Ως αναπληρωτής προϊστάμενος της εν λόγω διεύθυνσης, με την ίδια απόφαση του περιφερειάρχη, αναλαμβάνει ο Γιώργος Μουταφίδης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Αργολίδας.

Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, το έργο του Γ. Μουταφίδη -όποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας- θα είναι «ο συντονισμός των διευθύνσεων τεχνικών έργων όλων των περιφερειακών ενοτήτων και των έργων ΕΣΠΑ».

Με άλλη απόφαση του περιφερειάρχη, ο Γ. Κωστόγιαννης, τοποθετήθηκε ως προϊστάμενος στην Διεύθυνση Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος