Χριστουγεννιάτικο bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Σπάρτη

Σάββατο, 07 Δεκέμβριος 2019 10:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χριστουγεννιάτικο bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Σπάρτη

Την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου το «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει  Χριστουγεννιάτικο bazaar στον χώρο του ΚΑΠΗ Σπάρτης (Γκορτσολόγου 119). Στο bazaar, που θα λειτουργεί και τις δύο ημέρες από τις 09:30 έως τις 15:00, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους σε προσιτές τιμές και να σκορπίσουν χαμόγελα στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός.

Θα διατίθενται πρωτότυπες κατασκευές, Χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για όλους, κατασκευασμένα με αγάπη και μεράκι από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του «Χαμόγελου» για τη στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Αν δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε σε κάποιο από τα Χριστουγεννιάτικα bazaars, έχετε τη δυνατότητα να βρείτε και να προμηθευτείτε τα είδη του οργανισμού στο e-shop.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος