Έρανος αγάπης και φέτος από τη Μητρόπολη Μάνης

Το μήνυμα του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου

Παρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2019 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έρανος αγάπης και φέτος από τη Μητρόπολη Μάνης

Ο καθιερωμένος Έρανος Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης θα διεξαχθεί και φέτος, στο διάστημα από τις 8 ως τις 24 Δεκεμβρίου 2019. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική δράση αγάπης για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στο μήνυμα του ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος αναφέρει: «Τούτες τις άγιες μέρες, ας προσεγγίσουμε τον πλησίον μας, τον συνάνθρωπό μας, εκείνον που δυσκολεύεται από τις δοκιμασίες της μάταιης τούτης ζωής και ας του προσφέρουμε την αγάπη μας. Τούτα τα Χριστούγεννα κανένας συνάνθρωπος μας να μην αισθανθεί την παγωμάρα της αδιαφορίας, της μιζέριας, της θλίψης. Ας τους βοηθήσουμε. Να δώσουμε χαρά και ειρήνη στις πονεμένες καρδιές τους. Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη αρετή της πίστης μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος