Στην Ιορδανία για το ΝΑΤΟ ο Δαβάκης

Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019 14:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην Ιορδανία για το ΝΑΤΟ ο Δαβάκης

Στο Αμμάν της Ιορδανίας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στη συνάντηση της Ειδικής Ομάδας για τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ως μέλος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ.

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του ο βουλευτής, «έχω πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής παρεμβάσεις για την κατάσταση στη Συρία, για τη ραγδαία αύξηση των παράτυπων μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο, την άμεση ανάγκη να εφαρμοστούν οι προβλέψεις της Κοινής Δήλωσης ΕΕ – Τουρκίας με σκοπό τον έλεγχο και την εξάλειψη της παράτυπης μετανάστευσης, καθώς και για τους περιφερειακούς ανταγωνισμούς στη Μέση Ανατολή και την ένταση στις σχέσεις μεταξύ του Ιράν και ορισμένων κρατών του Περσικού Κόλπου».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα