Υπόψη Βρούτση τα προβλήματα της λακωνικής παραγωγής εσπεριδοειδών

Συνάντηση εκπροσώπων συνεταιρισμών του νομού με πρωτοβουλία του Αθ. Δαβάκη

Σάββατο, 09 Νοέμβριος 2019 08:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υπόψη Βρούτση τα προβλήματα της λακωνικής παραγωγής εσπεριδοειδών

Με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση συναντήθηκαν την Πέμπτη (7/11) εκπρόσωποι των Λακώνων παραγωγών εσπεριδοειδών, μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Θανάση Δαβάκη.

Ο υπουργός άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των εκπροσώπων των συνεταιρισμών και έθεσε προς αυτούς αναλυτικά το σχεδιασμό της κυβέρνησης, που στοχεύει στην επίλυσή τους.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο ζήτημα των εργατών γης, το οποίο όπως ανέφερε ο κ. υπουργός, βρίσκεται υπό εξέταση, με σκοπό να υπάρξει ουσιαστική και ολιστική νομοθετική παρέμβαση.

Μετά τη σύσκεψη, ο κ. Δαβάκης δήλωσε: «Είχαμε σήμερα με το φίλο υπουργό κ. Βρούτση, συνάντηση για να συζητήσουμε τα θέματα που απασχολούν τους Λάκωνες παραγωγούς εσπεριδοειδών, με κυρίαρχο το θέμα των εργατών γης.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και διαπιστώσαμε από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας άριστη γνώση των θεμάτων και βούληση για να γίνουν ουσιώδη και προσεκτικά βήματα. Προς το σκοπό αυτό, επίκεινται νομοθετικές πρωτοβουλίες και μέτρα».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος