Στο Μαξίμου για τα έργα της Πελοποννήσου

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη θα έχει ο περιφερειάρχης Π. Νίκας

Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2019 18:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Μαξίμου για τα έργα της Πελοποννήσου

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντάται σήμερα Τετάρτη 23/10 (11:00 πμ) ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο περιφερειάρχης θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό σχετικά με το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν την Περιφέρεια, αναμένοντας στην συνέχεια να δοθούν από τον Κ. Μητσοτάκη οι σχετικές εντολές για να επιταχυνθεί η υλοποίησή τους.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τη Λακωνία, ιδιαίτερη βαρύτητα κι έκταση θα δοθεί σε θέματα υποδομών, όπως το οδικό δίκτυο της Μάνης, η Εθνική οδός Σπάρτης – Γυθείου και η παράκαμψη της Σκάλας.

Συζήτηση θα υπάρξει επίσης για τις τουριστικές υποδομές, όπως τα υδατοδρόμια, ενώ θα συζητηθούν και θέματα που αφορούν την στέγαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας σε Τρίπολη, Αργος και Κόρινθο.

Επιπλέον, θα εξεταστούν τα αρδευτικά έργα και οι σχετικές υποδομές, μεταξύ των οποίων, το μεγάλο έργο στη λίμνη Τάκα (στην Αρκαδία), της Κελεφίνας (στη Λακωνία), τα δίκτυα του ΓΟΕΒ Παμίσου (στη Μεσσηνία) και του Ανάβαλου (στην Αργολίδα), τα φράγματα στον Φιλιατρινό και τον Μιναγιώτικο (στη Μεσσηνία), του Ασωπού και του Δόξα (στην Κορινθία).

Τη συνάντηση του περιφερειάρχη με τον πρωθυπουργό θα απασχολήσει και το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος