Τα ανοιχτά ζητήματα της Λακωνίας στο τετ-α-τετ Επιμελητηρίου-Δούκα

Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2019 17:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα ανοιχτά ζητήματα της Λακωνίας στο τετ-α-τετ Επιμελητηρίου-Δούκα

Σύσκεψη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Λακωνίας με τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18/10 στο νέο δημαρχείο Σπάρτης.

Η σύσκεψη διεξήχθη μετά από αίτημα της διοίκησης του Επιμελητηρίου προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση του δημάρχου για τις δράσεις του Επιμελητηρίου, τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας και του νομού γενικότερα και τις προτάσεις επίλυσής τους, καθώς και να συζητηθούν τρόποι συνεργασίας του Επιμελητηρίου Λακωνίας με τον Δήμο Σπάρτης.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προβλήματα υποδομών της Σπάρτης και του νομού. Συζητήθηκε η ανάγκη της συνεργασίας όλων των φορέων της Λακωνίας, αλλά και της ενεργοποίησης της ομογένειας και όλων των επιφανών Λακώνων πολιτών για την διευθέτηση των πάγιων αιτημάτων όπως η δημιουργία του νέου μουσείου Σπάρτης, του νέου νοσοκομείου, το θέμα των πανεπιστημιακών σχολών, καθώς και η βελτίωση του οδικού δικτύου.

«Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα και έκλεισε με την πεποίθηση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί με κύριο άξονα κοινές δράσεις για την προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και της επίλυσης των προβλημάτων του νομού»», σημειώνει σχετικά το Επιμελητήριο Λακωνίας.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος