Οι Καρυάτιδες παίζουν μπάλα και στην κοινωνία

Παραχώρησαν το όχημά τους στο προσωπικό του Νοσοκομείου Σπάρτης

Κυριακή, 20 Οκτώβριος 2019 16:42 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι Καρυάτιδες παίζουν μπάλα και στην κοινωνία

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν η πρόεδρος και η διοίκηση των Καρυάτιδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Παραχώρησαν το όχημα των Καρυάτιδων στο νοσοκομείο της Σπάρτης, για τους σκοπούς μετακίνησης ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου Σπάρτης στη Μονεμβασιά, όπου πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που η πρόεδρος και το ΔΣ των Καρυάτιδων δίνουν έμφαση στην κοινωνική προσφορά της ομάδας και βάζουν γκολ και εκτός γηπέδων.

Η πρόεδρος των Καρυάτιδων, Καλλιρόη Λαμπή Σκαφιδά, δήλωσε πως «τα αθλητικά σωματεία οφείλουν να στηρίζουν τέτοιες ενέργειες, να προσφέρουν στην κοινωνία και να αφήσουν το αποτύπωμά τους με την έμπρακτη αλληλεγγύη και όχι μόνο, με τις λαμπρές εμφανίσεις και τις μεγάλες πορείες στο πρωτάθλημα.»


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα