To Tour du Peloponnese στη Λακωνία

Μια μοναδική συνάντιση κλασικών αυτοκινήτων

Τετάρτη, 02 Οκτώβριος 2019 13:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
To Tour du Peloponnese στη Λακωνία

Η ομάδα Τeam Puma που αποτελείται από ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων, κάθε χρόνο επιλέγει μια μοναδική διαδρομή να εξερευνήσει. Φέτος επέλεξε την Πελοπόννησο και διοργάνωσε το Tour du Peloponnese.

Από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 6 Οκτωβρίου οι συμμετέχοντες, που προέρχονται από αρκετές διαφορετικές χώρες, έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε μοναδικά μέρη και να επισκεφθούν μερικές από τις πιο ιστορικές τοποθεσίες στον κόσμο.  

Απο την Τρίτη βρίσκονται στη Λακωνία και σήμερα θα καλύψουν τη διαδρομή από το Μαρμάρι ώς τη Μονεμβασιά με αρκετούς ενδιάμεσους σταθμούς, όπου θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τοπικά οινοποιεία και να απολαύσουν την μοναδική ελληνική κουζίνα.

Το Tour du Peloponnese είναι το μεγαλύτερο γεγονός της κατηγορίας του στην Ελλάδα, από άποψη διάρκειας και καλυπτόμενης απόστασης. Η ομάδα προσκαλεί όλους όσοι θέλουν να αυξήσουν την αδρεναλίνη τους, να ταξιδέψουν μαζί τους σε αυτά τα μοναδικά μέρη.

Αν αγαπάτε τα κλασικά αυτοκίνητα και τη ζωή έρχεστε σε επαφή!

Φώτο: Facebook

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti