Επιχορήγηση 7,2 εκατ. ευρώ για 19 επενδύσεις στη Λακωνία

Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019 17:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιχορήγηση 7,2 εκατ. ευρώ για 19 επενδύσεις στη Λακωνία

Επιχορήγηση ύψους 14.199.565,06 ευρώ θα δοθεί σε 31 επενδυτικά σχέδια μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης και του Τουρισμού, θα δοθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του β΄ κύκλου του καθεστώτος ενίσχυσης νέων ανεξάρτητων επιχειρήσεων του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016.

Στη Λακωνία, συνολικά 19 επιχειρήσεις θα δουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους, το επόμενο χρονικό διάστημα, τα ποσά για την υλοποίηση των επενδυτικών τους σχεδίων. Ειδικότερα, θα δοθεί συνολική επιχορήγηση συμβατικής επένδυσης ύψους 7.257.579,94 ευρώ, ενώ το σύνολο ενισχυόμενου κόστους επένδυσης ανέρχεται σε 15.201.980,11 ευρώ.

Πρόκειται για επενδύσεις σε περιοχές των Δήμων Αν. Μάνης, Μονεμβασίας και Σπάρτης σε τομείς όπως: Επεξεργασία-τυποποίηση ελαιών, εκσυγχρονισμό κάμπινγκ, ελαιουργείο-τυποποίηση ελαιολάδου, ίδρυση οινοποιείου, ίδρυση μονάδας αγροτικής εκμετάλλευσης (4 επενδύσεις), μονάδα επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων & βιολογικών αλόης, μονάδα επεξεργασίας φρούτων-τυποποίηση ελιάς, ελαιουργείο-τυποποίηση ελιάς & ελαιολάδου (2 επενδύσεις), τυποποίηση ελιάς & ελαιολάδου,  μονάδα επεξεργασίας & τυποποίησης ελαιολάδου,  ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας (5 επενδύσεις).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος