Διευρύνεται το ωράριο καταστημάτων της Σπάρτης το Σάββατο του «Σπάρταθλον»

Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 15:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διευρύνεται το ωράριο καταστημάτων της Σπάρτης το Σάββατο του «Σπάρταθλον»

Απαντώντας θετικά στο σχετικό αίτημα των Λακώνων Σπαρταθλητών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης αποφάσισε να παραμείνουν ανοικτά τα καταστήματα της Σπάρτης, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα τερματισμού των αθλητών του «Σπάρταθλον». Ειδικότερα, η απόφαση προβλέπει λειτουργία των εμπορικών έως τις 8:00 μμ του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης, «το Σπάρταθλον είναι ένας υπερμαραθώνιος αγώνας και παγκόσμιο γεγονός που προβάλλει την πόλη μας εδώ και  πολλά χρόνια.  Όλα αυτά τα χρόνια ο Εμπορικός Σύλλογος  Σπάρτης και οι έμποροι της πόλης μας στάθηκαν στο πλευρό του Δήμου προκειμένου να στηρίξουν τη διοργάνωση του αγώνα. Έτσι και φέτος ο Σύλλογός μας θα είναι αρωγός του Δήμου μας για την επιτυχία αυτού του θεσμού».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα