Υποδιοικητής στο ΕΤΕΑΕΠ ο Λάκωνας Επ. Ατσαβές

Στενός συνεργάτης του υπουργού Εργασίας Ι. Βρούτση

Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 12:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποδιοικητής στο ΕΤΕΑΕΠ ο Λάκωνας Επ. Ατσαβές

Στη θέση του υποδιοικητή Α΄ στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) ορίστηκε ο Λάκωνας νομικός Επαμεινώνδας Ατσαβές, στενός συνεργάτης του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και γνώστης των θεμάτων που αφορούν την κοινωνική ασφάλιση.

Ο Επαμεινώνδας Ατσαβές είναι γιος του γνωστού και βραβευμένου (για λογοτεχνικά έργα του) φιλολόγου Γεωργίου Ατσαβέ. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας. Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με ειδίκευση στο ελληνικό κοινωνικόασφαλιστικό δίκαιο, το διεθνές και ευρωπαϊκό ασφαλιστικό δίκαιο, το εργατικό δίκαιο, το δημοσιοϋπαλληλικό και συνταξιοδοτικό δίκαιο και το δίκαιο ακινήτων. Νομικός Σύμβουλος στον ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) από τον Φεβρουάριο του 2010 και του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων από τον Ιούλιο του 2019.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti