Ανακαινίζεται με μισό εκατ. ευρώ το Γηροκομείο Σπάρτης!

Εγκρίθηκαν από το ΠΣ Πελοποννήσου και έργα οδοποιίας στους Μολάους

Παρασκευή, 02 Αύγουστος 2019 15:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανακαινίζεται με μισό εκατ. ευρώ το Γηροκομείο Σπάρτης!

Μετά από εισήγηση της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Αδαμαντίας Τζανετέα εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (στη συνεδρίαση της 1/8/2019), το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης με το Γηροκομείο Σπάρτης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης για την «Ανακαίνιση και βελτίωση του Γηροκομείου Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι», με προϋπολογισμό 503.965,77 ευρώ. Επίσης, δόθηκε «πράσινο φως» και για το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μονεμβασίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης  για «Έργα Οδοποιίας στις οδούς 39, 47, 53, 58 της επέκτασης του σχεδίου πόλεως Μολάων»,  προϋπολογισμού 1.000.000  ευρώ.  

O περιφερειάρχης Π. Τατούλης και η αντιπεριφερειάρχης Ντία Τζανετέα, σε δηλώσεις τους,  επισήμαναν ότι «η Περιφέρεια  έχοντας εξασφαλίσει σημαντικούς πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  και το ΕΣΠΑ και με την στήριξη των τεχνικών υπηρεσιών της, συμβάλει  στην επέκταση του οδικού δικτύου στο σχέδιο πόλεως Μολάων που αποτελούσε αίτημα πολλών χρόνων των κατοίκων της περιοχής». Όσον αφορά το Γηροκομείο Σπάρτης, οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι «συμβάλλει στην ανακαίνιση και βελτίωση των υποδομών ευαγών ιδρυμάτων  ώστε να προσφέρουν καλύτερες παροχές και υπηρεσίες».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti