Υποβολή αιτήσεων για το Μέτρο 3.4.1 «Σχέδια Παραγωγής & Εμπορίας»

Πέμπτη, 01 Αύγουστος 2019 18:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποβολή αιτήσεων για το Μέτρο 3.4.1 «Σχέδια Παραγωγής & Εμπορίας»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου καλεί όλους τους ενδιαφερομένους να συμμετάσχουν στο Μέτρο 3.4.1 «Σχέδια Παραγωγής & Εμπορίας», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020, σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης του γενικού γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Α. Μέτρο 3.4.1 «Σχέδια Παραγωγής & Εμπορίας»:  

Δυνητικοί δικαιούχοι:
- Αναγνωρισμένες Οργανώσεις Παραγωγών προϊόντων υδατοκαλλιέργειας.
- Αναγνωρισμένες Ενώσεις Οργανώσεων Παραγωγών προϊόντων υδατ/ργειας.
Είδη Πράξεων (επιλέξιμες δαπάνες):
1. Δαπάνες για την κατάρτιση Σχεδίων Παραγωγής & Εμπορίας.
2. Δαπάνες για την ανάπτυξη πρότυπων κανόνων περιβαλλοντικής διαχείρισης για την προώθηση βιώσιμων δραστηριοτήτων υδατοκαλλιέργειας.
3. Δαπάνες που αφορούν τη συμμετοχή σε αρμόδια αναγνωρισμένα θεσμικά όργανα σε εθνικό, ευρωπαϊκό & διεθνές επίπεδο.
4. Δαπάνες για δράσεις συντονισμού με Οργανώσεις και Ενώσεις Οργανώσεων Παραγωγών άλλων χωρών.
5. Δαπάνες για την ανάπτυξη βέλτιστων πρακτικών διαχείρισης των υδρόβιων οργανισμών, καθώς και πρακτικών με σκοπό τη μείωση χρήσης φαρμακευτικών σκευασμάτων.
6. Δαπάνες για διοργάνωση ή συμμετοχή σε συνέδρια παρουσίασης κλαδικών θεμάτων.
7. Δαπάνες για παραγωγή ενημερωτικού υλικού για θέματα, στοιχεία, προβλήματα, κ.α. που αφορούν τον κλάδο.
8. Δαπάνες για τη βελτίωση της ιχνηλασιμότητας, τη βέλτιστη επιλογή πρώτων υλών για τις ιχθυοτροφές, καθώς & την παρακολούθηση των τιμών τους.
9. Δαπάνες για δράσεις βελτίωσης των συνθηκών τοποθέτησης των προϊόντων στις αγορές.
10. Δαπάνες για δράσεις συλλογικής ταυτότητας προϊόντων υδατοκαλλιέργειας.
11. Δαπάνες συμμετοχής σε εμπορικές εκθέσεις για την προώθηση των προϊόντων υδατοκαλλιέργειας και την γνωριμία με νέους υποψήφιους πελάτες.
12. Δαπάνες για τη διεξαγωγή εκστρατείας προώθησης των προϊόντων υδατ/γειας.
13. Δαπάνες για αμοιβές Συμβούλων & εξωτερικών Συνεργατών.
14. Δαπάνες για εξοπλισμό.
15. Δαπάνες μετακίνησης.
16. Δαπάνες αμοιβών Προσωπικού που σχετίζεται άμεσα με την εφαρμογή του Μέτρου ΣΠΕ.
17. Τεχνικά έξοδα & απρόβλεπτες δαπάνες σε ποσοστό μέχρι 10% του συνολικού επιλέξιμου κόστους της Πράξης.

Οι υποψήφιοι δικαιούχοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις προτάσεις τους ΟΠΣ-ΕΣΠΑ 2014-2020. Για την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης, ο νόμιμος εκπρόσωπος του υποψήφιου Δικαιούχου θα πρέπει να διαθέτει ατομικό κωδικό πρόσβασης στο ΟΠΣ-ΕΣΠΑ. (Οδηγίες για την έκδοση κωδικού χρήστη βρίσκονται στον ιστότοπο http://www.logon.mnec.gr). Εάν ο υποψήφιος Δικαιούχος δεν διαθέτει ήδη κωδικό Φορέα, θα πρέπει να υποβάλλει αίτηση κωδικού Φορέα στον ίδιο ιστότοπο. Εγχειρίδιο οδηγιών συμπλήρωσης της αίτησης χρηματοδότησης υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή στον εν λόγω ιστότοπο. Οι δικαιούχοι φέρουν την ευθύνη της πλήρους και ορθής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής τους αίτησης χρηματοδότησης. Διόρθωση ή τροποποίηση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων στοιχείων, έστω και συμπληρωματικών ή διευκρινιστικών, δεν επιτρέπεται μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης. Εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή της πρότασης στο ΟΠΣ-ΕΣΠΑ 2014-2020, ο ενδιαφερόμενος/δυνητικός δικαιούχος της Πράξης οφείλει να καταθέσει στην ΕΥΔ ΕΠΑΛΘ, υπογεγραμμένη την αίτηση χρηματοδότησης (Υπόδειγμα Ι), καθώς και πλήρη φάκελο τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή (CD/DVD ROM για περιβάλλον WINDOWS, κείμενα σε MS WORD και πίνακες σε MS EXCEL).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η 31/12/2021.

Πληροφόρηση
  Ενημέρωση και πληροφορίες για την Πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους και στο κοινό παρέχονται από:
1. Την  Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠΑΛΘ, Μιχαλακοπούλου 103. 115 27 Αθήνα. Τηλ.: 213-1501151, fax : 210-7774090
2. Το στέλεχος της Μονάδας Β2 της ΕΥΔ ΕΠΑΛΘ: α. Διονυσοπούλου Εύα, Τηλ.: 213-1501175, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση και πληροφορία επίσης μπορούν να απευθύνονται στα Τμήματα Αλιείας των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των περιφερειακών ενοτήτων του τόπου μόνιμης κατοικίας τους.
- Τμήμα Αλιείας Λακωνίας: 2731363316


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος