Πρόσκληση σε γιορτή για τους Λάκωνες ομογενείς

Το προσωπικό «ευχαριστώ» του μητροπολίτη κ. Ευσταθίου

Δευτέρα, 22 Ιούλιος 2019 22:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσκληση σε γιορτή για τους Λάκωνες ομογενείς

Την ευκαιρία της επίσκεψης πολλών ομογενών και αυτό το καλοκαίρι στους πατρογονικούς τους τόπους, αξιοποιεί ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης κ. Ευστάθιος, με σκοπό να εκφράσει για μία ακόμη φορά και προσωπικά ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Πρόκειται για την -καθιερωμένη πια- πρόσκληση σε γιορτή που απευθύνει ο μητροπολίτης μας στους Λάκωνες ομογενείς, ως ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης για την πάντα πρόθυμη ανταπόκρισή τους σε όλες τις εκκλήσεις για συμπαράσταση και οικονομική βοήθεια προς τα ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, ώστε να συνεχίσουν την προσφορά τους συνανθρώπους μας.

Στην πρόσκλησή του, ο κ.κ. Ευστάθιος αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Όπως είναι γνωστό, κάθε Καλοκαίρι έρχονται πολλοί ομογενείς μας στην Ελλάδα και στη Λακωνία μας. Με την ευκαιρία αυτή, εκτός από τις γραπτές ευχαριστίες μας και τη συνημμένη σχετική απόδειξη προς όσους μας έστειλαν χρήματα καθώς και από τα ευχαριστήρια δημοσιεύματα δια των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, επιθυμούμε να πούμε, για μία ακόμη φορά σε ειδική εκδήλωση, και προσωπικά το μεγάλο «ευχαριστώ» μας χωριστά στον καθένα που θα επισκεφθεί τη Λακωνία.

Έτσι περιμένουμε τους αγαπημένους μας ομογενείς που θα ευρίσκονται στη Λακωνία την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 και ώρα 7.30 το απόγευμα, στον αύλειο χώρο του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης, προκειμένου να τους προσφέρουμε ένα κέρασμα και να τους ψυχαγωγήσουμε για μία ώρα με ευχάριστη μουσική.

Η πρόσκληση ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους ομογενείς της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας και τις οικογένειές τους, καθώς και για τους εκπροσώπους ομογενειακών Συλλόγων και Σωματείων».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα