Επικροτούν τις δωρεές Νιάρχου οι επιχειρηματίες της Σπάρτης

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου

Παρασκευή, 19 Ιούλιος 2019 17:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επικροτούν τις δωρεές Νιάρχου οι επιχειρηματίες της Σπάρτης

«Με μεγάλη ικανοποίηση», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος της Σπάρτης χαιρετίζει την ευχάριστη είδηση για την πρόθεση που έχει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπως διατυπώθηκε από τον πρόεδρό του κ. Ανδρέα Δρακόπουλο, για την κατασκευή νέου νοσοκομείου στη Σπάρτη, τον πλήρη εκσυγχρονισμό του ήδη υπάρχοντος αρχαιολογικού μουσείου, όπως επίσης και τη χρηματοδότηση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας.

Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης επισημαίνει: «Δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε την πρωτοποριακή προσπάθεια που γίνεται στη Βαμβακού για την ανάπτυξη όλης της περιοχής του Πάρνωνα με επίκεντρο την γενέτειρα του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου.

Για όσους θυμούνται, πέρυσι, μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην έκθεση Θεσσαλονίκης, για τις δωρεές του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στην υγεία, διαπιστώνοντας την απουσία της πόλης μας, ανοίξαμε το θέμα και να που κάποιος μας άκουσε.

Οι πολίτες της πόλης και ολόκληρου του νομού αισθάνονται ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι με την εξαγγελία των τριών μεγάλων δωρεών, οι οποίες θα αναβαθμίσουν την πόλη και ολόκληρο το νομό στον τομέα της υγείας και του πολιτισμού.

Επίσης, ευχάριστα είναι τα νέα για την οριστική ένταξη της πόλης μας στο πρόγραμμα για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου που έγινε σε συνεργασία με την απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Ελπίζουμε ότι η εξαγγελία κατασκευής του νέου νοσοκομείου Σπάρτης θα επιτρέψει στη νέα κυβέρνηση και στον Υπουργό Παιδείας να επανεξετάσει το θέμα της μεταφοράς της Νοσηλευτικής Σχολής της Σπάρτης, μιας και οι κυριότεροι λόγοι μετεγκατάστασής της σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εκλείψουν.

Τέλος, ευελπιστούμε και στην αναβάθμιση του ΚΕΕΜ Σπάρτης σε μονάδα, αν όχι νεοσυλλέκτων πιο πολλών ειδικοτήτων εκπαιδευομένων».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα