Πρεμιέρα για τις φετινές κατασκηνώσεις της ΙΜΜΣ στην Ταϋγέτη (ΦΩΤΟ)

Τα αγόρια της πρώτης περιόδου επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Ευστάθιος

Τρίτη, 25 Ιούνιος 2019 14:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρεμιέρα για τις φετινές κατασκηνώσεις της ΙΜΜΣ στην Ταϋγέτη (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις άρτιες εγκαταστάσεις της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης στην Ταϋγέτη, η α΄ κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών, που φιλοξενεί πενήντα παιδιά, ηλικίας 9-11 ετών, απ’ όλη τη μητροπολιτική περιφέρεια.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο των κατασκηνώσεων π. Νικόλαο Τσέτσεκα, επισκέφθηκε την Ταϋγέτη, όπου τον υποδέχθηκαν ο αρχηγός της περιόδου πανοσ. αρχ. Ευστάθιος Πορφύρης, ο υπεύθυνος ιερέας π. Παναγιώτης Λάτσης, οι ομαδάρχες και οι βοηθοί τους.

Κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού γεύματος ο π. Ευστάθιος Πορφύρης καλωσόρισε τον σεβασμιώτατο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσία του αποτελεί πάντα ευλογία και πηγή χαράς για τα παιδιά, αλλά και όλους όσοι υποστηρίζουν την σημαντική αυτή προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας.

Παίρνοντας τον λόγο, ο ποιμενάρχης απηύθυνε προς όλους πατρικά λόγια αγάπης. Ιδιαίτερα, προέτρεψε τους μικρούς κατασκηνωτές -οι περισσότεροι από τους οποίους για πρώτη φορά στη ζωή τους γνωρίζουν την μοναδική αυτή εμπειρία- να κρατήσουν «σαν φυλακτό στις καρδιές τους όσα ωφέλιμα ζήσουν και ακούσουν τις ημέρες αυτές και να προσπαθήσουν να τα εφαρμόσουν στην υπόλοιπη ζωή τους».

Φωτο: ΙΜΜΣ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα