ΚΙΝΑΛ Λακωνίας κατά ΝΔ: «Όταν η πολιτική χάνει τη σοβαρότητά της»

Τρίτη, 25 Ιούνιος 2019 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΚΙΝΑΛ Λακωνίας κατά ΝΔ: «Όταν η πολιτική χάνει τη σοβαρότητά της»

Τις επιλογές της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της στη Λακωνία, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, στηλιτεύει το Κίνημα Αλλαγής, μέσω του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος, Νίκου Ι. Κουφού.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής: «Η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Λακωνίας, αναδεικνύει για άλλη μια φορά το φαινόμενο μετακινήσεων πολιτικών στελεχών σε αντίπαλους κομματικούς σχηματισμούς και ταυτόχρονα διαψεύδει εμπράκτως, τα λεγόμενα του κ. Μητσοτάκη για νέο ήθος στην πολιτική ζωή του τόπου.

Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία υιοθετώντας  την πρακτική των ποδοσφαιρικών μεταγραφών, συμπλήρωσε το ψηφοδέλτιο του κόμματός της στη Λακωνία, με στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας προφανώς, τόσο τη διεύρυνση της εκλογικής βάσης της, όσο και της αποδυνάμωσης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Εάν βέβαια, η Νέα Δημοκρατία, επιχειρεί την ενίσχυση του ψηφοδελτίου της στη Λακωνία με μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ, τότε προφανώς αναγνωρίζει την αδυναμία του δικού της στελεχιακού δυναμικού.

Από τη μία, ο κ. Μητσοτάκης, είναι βαθιά εκτεθειμένος γιατί όταν επαγγέλλεται νέα ήθη στην πολιτική, δεν μπορεί να επιβραβεύει πολιτικές αποστασίες.  Εκφράζει ακόμα μια βαθιά υποκρισία και με την αθέμιτη αυτή μεθόδευση, συμβάλλει στην έτι περαιτέρω  απαξίωση της πολιτικής καθώς και στην ενδυνάμωση των ακραίων φωνών και του λαϊκισμού.

Από την άλλη, οι ψηφοφόροι της Λακωνίας, απογοητευμένοι από την πολιτική του Σύριζα, τον οποίο αποδοκίμασαν στις πρόσφατες ευρωεκλογές, έχουν και άλλη επιλογή, εκτός από την επάνοδο της Νέας Δημοκρατίας, ως αυτοδύναμης κυβέρνησης. Είναι η επιλογή του Ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής, της σταθερής πολικής δύναμης, η οποία θα συμβάλλει καθοριστικά ως υπεύθυνη αντιπολίτευση, σε προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και στην ομαλοποίηση της πορείας της χώρας και της κοινωνίας μας».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα