Τον Αύγουστο το πανηγύρι της Αγίας Τριάδος στην Κοκκινόραχη

Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 16:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τον Αύγουστο το πανηγύρι της Αγίας Τριάδος στην Κοκκινόραχη

Το αναβληθέν πανηγύρι της 16ης Ιουνίου (Αγ. Τριάδος) στην Κοκκινόραχη θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου, όπως ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΟ Κοκκινόραχης. Όπως σημειώνει ο σύλλογος, «η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας έγινε με γνώμονα τη μη πραγματοποίηση άλλων αντίστοιχων εκδηλώσεων από όμορα χωριά, καθώς δε θα θέλαμε να επηρεάσουμε αρνητικά προγραμματισμένη αντίστοιχη εκδήλωση εκείνης της μέρας».

Επίσης, ο ΠΑΟ Κοκκινόραχης πληροφορεί τους κατόχους λαχνών ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου, ενώ όσοι χορηγοί επιθυμούν να αποσύρουν την οικονομική τους ενίσχυση, μπορούν να το πράξουν επικοινωνώντας με τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου.

Σημειώνεται ότι η ορχήστρα που θα πλαισιώνει το πανηγύρι θα είναι ίδια με την αρχική ημερομηνία και θα αποτελείται από τους Γιάννη Νταβέλη, Ξένια Βέρρα και Δημήτρη Καρακώστα.

«Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ορχήστρα για την επαγγελματική στάση που επέδειξε, αλλά και εσάς για τη στήριξή σας σε αυτή την άτυχη στιγμή», αναφέρει ο ΠΑΟ Κοκκινόραχης και προσθέτει:

«Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος σας περιμένουμε στις 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΡΑΧΗΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα