Οι βραβευμένες επιχειρήσεις παίρνουν θέση στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λακωνίας!

Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2019 13:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι βραβευμένες επιχειρήσεις παίρνουν θέση στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λακωνίας!

Στο πλαίσιο προώθησης των λακωνικών επιχειρήσεων και των προϊόντων-υπηρεσιών τους, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας αποφάσισε να φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λακωνίας  (www.lakoniacci.gr), στην ειδική κατηγορία «Βραβευμένες Λακωνικές Επιχειρήσεις», τις επιχειρήσεις-μέλη του που έχουν αποσπάσει διακρίσεις / βραβεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να συμπληρώσουν δήλωση (υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική μορφή) και να την αποστείλουν στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η δήλωση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου στο υπο-μενού «Βραβευμένες Λακωνικές Επιχειρήσεις».

Βρείτε τη δήλωση εδώ


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti