Μ. Δασκαλάκης: «Θα αγωνιστώ ως απλός μαχητής για να φέρουμε ξανά τα ιστορικά ποσοστά της ΝΔ»

Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019 16:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μ. Δασκαλάκης: «Θα αγωνιστώ ως απλός μαχητής   για να φέρουμε ξανά τα ιστορικά ποσοστά της ΝΔ»

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Λακωνία, ο πρώην γενικός διευθυντής του κόμματος και πρώην γενικός γραμματέας Επικοινωνιών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, δήλωσε τα εξής:

«Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του ψηφοδελτίου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον νομό Λακωνίας, επιθυμώ να εκφράσω στις υποψήφιες και τους υποψηφίους τα θερμά μου συγχαρητήρια καθώς και τις ευχές για καλή δύναμη και επιτυχίες!

Εδώ και περίπου δύο χρόνια, η πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον νομό μας είναι γνωστή στους πολίτες της Λακωνίας, πολλοί από τους οποίους μαζί με σημαίνοντα στελέχη υποστήριξαν ενθουσιωδώς την προοπτική αυτή.

Ολόθερμα τους ευχαριστώ για την ύψιστη τιμή της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια υπηρέτησα τις αξίες και την ιδεολογία της παράταξής μας με απόλυτη προσήλωση στους συλλογικούς στόχους και τη θεσμική της λειτουργία.

Η παράταξη με τίμησε με την ανάθεση κορυφαίων κομματικών ρόλων, στους οποίους ανταποκρίθηκα πλήρως χωρίς ποτέ να τους εκμεταλλευτώ για προσωπικό πολιτικό όφελος.

Ήμουν πάντα παρών, στην πρώτη γραμμή, στα εύκολα και τα δύσκολα, ακόμα και όταν οι μάχες έμοιαζαν να χάνονται.

Αλλά και τότε, δύο φορές που κινδύνευσε η ενότητα της παράταξης σε κρίσιμες διαδικασίες για την εκλογή Προέδρων, δεν δίστασα με προσωπικό κόστος να αναλάβω τους κρίσιμους ρόλους που μου ζητήθηκαν.

Πιστός πάντα στις αρχές μου, σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής μου, ουδέποτε αρνήθηκα να βάλω σε δεύτερη προτεραιότητα τους προσωπικούς πολιτικούς μου στόχους απέναντι στις επιταγές του κόμματος.

Αυτό κάνω και σήμερα.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ότι θα αγωνιστώ και τώρα ως απλός μαχητής της παράταξης, για να φέρουμε ξανά τα ιστορικά ποσοστά της Ν.Δ. στη Λακωνία.

Σας καλώ να δώσουμε τη μάχη με ενότητα και αποφασιστικότητα για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος της 26ης Μαΐου, να γίνει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αυτοδύναμη κυβέρνηση και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ισχυρός Πρωθυπουργός!»


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα