Έλαβαν το πτυχίο τους 60 νέοι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 12 Ιούνιος 2019 15:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έλαβαν το πτυχίο τους 60 νέοι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Τελετή υπόσχεσης και απονομής πτυχίων σε Εθελοντές Νοσηλευτικής Τάξεως 2018 του Περιφερειακού Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) έλαβε χώρα το Σάββατο 8/6 στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λακωνίας στη Σπάρτη.

Παρουσία του προέδρου του Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνιου Αυγερινού και του γενικού γραμματέα του ΕΕΣ κ. Γεώργιου Σκούμα απονεμήθηκαν πτυχία σε 60 εθελοντές του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στην  τελετή, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης, εκπρόσωποι πολιτικών και πολιτειακών φορέων, τοπικών αρχών, η πρόεδρος και οι νοσηλεύτριες του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Καλαμάτας, μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Τμήματος ΕΕΣ Τρίπολης, η τομεάρχης Νοσηλευτικής του ΕΕΣ κ. Παρασκευή Φελέκη, η δ/ντρια Νοσηλευτικής Περιφερειακών Τμημάτων κ. Δέσποινα Φιλιππιδάκη, καθώς και πλήθος φίλων του Ερυθρού Σταυρού.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καλωσόρισε τους νέους εθελοντές Νοσηλευτικής στην ερυθροσταυρική οικογένεια και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους με την προτροπή να ακολουθούν πιστά τις 7 θεμελιώδεις αρχές του κινήματος.

Η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης κ. Ποτούλα Ορφανού ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη διαδικασία, ενώ απηύθυνε θερμές ευχαριστίες «στους φίλους που μας  αγαπούν και μάς στηρίζουν. Να ευχαριστήσω επίσης το Εθνικό Ωδείο-παράρτημα Σπαρτης και ιδιαίτερα την καταξιωμένη πιανίστα Μαρία Βελμάχου».

Φωτο: Π. Ορφανού, ΕΕΣ

Eνημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα